VELKOMMEN TIL STORKØKKENFIRMAET THORSON

Vi er eksperter i storkøkken- og kantineinventar og råder over mere end 50 års erfaring i branchen. THORSON har gennemført rekord mange køkkenprojekter gennem årene. Vi tilskriver den store vækst vores TOTALKONCEPT: ubegrænset undervisning, sparring. Kort sagt strækker vi os så langt som det er muligt, for at yde vores kunder den bedst mulige service.

Vi har et bredt udvalg af: industriopvaskemaskiner, bake-off ovne, computerovne, kogeborde, komfurer, stålborde i standard- og specialmål, kokkeknive, mindre maskiner, håndværktøj, service til storkøkkener og meget meget mere.

Vores hjemmeside er i en rivende udvikling, så skulle det I står og mangler ikke lige være på siden endnu, så giv os et kald, da vi med stor sandsynlighed har det alligevel.

Kort sagt: vi har alt hvad et storkøkken behøver.

Hos THORSON er vi selv fagfolk til fingerspidserne, så det vi ønskede os af en storkøkkenleverandør dengang, er hvad vi forsøger at være i dag. Dette, sammen med vores udvalg af kvalitetsprodukter til yderst konkurrencedygtige priser, gør at vi vinder markedsandele.

Vi laver specialløsninger i alle afskygninger: renovering af storkøkkener og nye storkøkken totalløsninger, vi sørger for plantegninger, el- og vandtegninger, dialog med bygherre/rådgiver og håndværkere.

Vi har landsdækkende service af uddannede montører.

Vi sætter en ære i:

– at vejlede og rådgive vores kunder, til den helt rigtige løsning, hver gang.

– at være en sparringspartner for vores kunder og dermed hjælpe til at deres omkostninger, forbrug og spild falder markant. Dette lykkedes ved at tænke kreativt og anderledes.

For videre dialog om samarbejdsmuligheder kan vi kontaktes på nedenstående oplysninger:
Lennart: 30485073, lennart@thorson.eu
Michael: 30 48 50 31, michael@thorson.eu
Dorte: 23871376    kontor@thorson.eu

Alle priser ex. moms
Cookie- og privatlivspolitik